BENEFICII

12 caracteristici importante ale produsului Matuzalem

Reduce nivelul colesterolului

Reduce stresul si oboseala

Detoxifica organismul

Imbunatateste calitatea vietii

Intarirea sistemului imunitar

Diminueaza efectele secundare ale medicamentelor


Prelungeste viata

Imbunatateste sanatatea mentala

Protejeaza ADN-ul

Incetineste degenerarea celulara prematura

Imbunatateste mobilitatea articulatiilor

Netezeste ridurile

S-a dovedit stiintific ca Matuzalem poate proteja ADN-ul situat in nucleul celulelor, de asemenea poate preveni deteriorarea acestuia si poate restaura starea de echilibru energetic al moleculelor celulelor. Matuzalem este un produs natural care se diferentiaza prin faptul ca tabletele sunt inodore si totodata nu au gust, datorita tehnologiilor avansate utilizate in procesul de fabricare.


Din punct de vedere al continutului de substanta activa, Matuzalem a fost conceput in asa fel incat consumul lui sa nu exercite efecte toxice asupra organismului.

Datorita proprietatilor fundamentale in principal numarului mare de electroni moleculele de Matuzalem sint incluse in categoria scavenger (de captare). Aceasta este cea mai remarcabila categorie de antioxidanti. Proprietatile scavenger, din punct de vedere al captarii de radicali liberi reprezinta cel mai inalt nivel de eficienta.

Comparativ cu alte substante cu efect antioxidant, unul din principala virtute a produsului Matuzalem consta in faptul ca nu capteaza radicalii liberi de tip L.

Consumatorii de Matuzalem – Calitatea vietii lor s-a imbunatatit semnificativ, de multe ori in urma consumului de Matuzalem impreuna cu medicamente prescrise de medici nu au mai avut loc interventiile chirurgicale programate. Matuzalem amplifica efectele de vindecare al medicamentelor si este capabil sa atenueze sau sa neutralizeze unele din efectele secundare ale medicamentelor.

Compozitia echilibrata a flavonoizilor din extractul de planta de ceai negru Camellia sinensis, struguri rosii si vitaminei B-complex este preparata astfel incat sa aduca organismului efecte complexe pentru diverse functii de baza ale celulelor si tesuturilor. Se are in vedere mai ales protectia impotriva radicalilor liberi de oxigen, care apar intr-o situatie in care celulele intra in conditii de stres. Acest stres poate avea diverse cauze, de exemplu: radiatii ionizante externe daunatoare, influente chimice, dezechilibre metabolice cauzate de bolile emergente.
Molecula vietii actioneaza prin sustinerea functionarii unei intregi serii de enzime si mentine un ciclu celular regulat pe baza informatiilor genetice totodata protejand impotriva atacurilor bacteriilor si virusilor.
Este numita „molecula vietii“ deoarece ajuta la mentinerea functionarii homeostatice de baza a celulelor.

Protejati-va organismul impotriva bolilor civilizatiei moderne:

 • bolile cardiovasculare
 • obezitatea si diabetul
 • bolile neurodegenerative
 • infectiile
 • aparitia dezvoltarilor tumorale.

In Matuzalem sunt doua surse de flavonoide:

 1. Prima sursa este un extract din plante de ceai negru (Camellia sinensis): catechine.
 2. Catechinele sunt de asemenea prezente in extractul din struguri rosii (planta Vitis vinifera).

Pe langa flavonoide in produsul Matuzalem este prezent si complexul de vitamine din seria de trei vitamine B (B2, B6, B12).

Proportia reciproca si componenta produsului Matuzalem este unica si contine urmatoarele tipuri de flavonoizi: catechine, antocianidine, lecoantocianidine si flavone.
Acest complex a fost preparat printr-un procedeu de extractie brevetat si este, prin urmare, cu totul unic si inimitabil.

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) masoara capacitatea antioxidanta a probelor biologice in eprubeta (in conditii in vitro). Valoarea este exprimata ca TE (echivalent trolox; Trolox-ul este un produs chimic similar cu vitamina E) la 100 de grame sau la un gram de material biologic. Valoarea ORAC pentru complexul de flavonoide Matuzalem este de 1300 micromoli TE per gram.

Fructele plantei aronia care este considerata „regina” antioxidantilor au o valoare ORAC de 160 micromoli TE per gram, asadar Matuzalem are o capacitate antioxidanta de cateva ori mai mare.

Comparativ cu vitamina E, care este un antioxidant foarte puternic, capacitatea complexului Matuzalem la aceeasi cantitate este de zece ori mai mare.

Flavonoidele, care au o baza chimica comuna, dar se impart in mai multe subgrupuri, reprezinta un antioxidant natural foarte puternic sau inactivatori ai radicalilor de oxigen.

Flavonoidele cu cel mai puternic efect antioxidant sunt catechinele (extract din ceaisi flavonele (extract din struguri rosii).

In cazul în care apare o insuficienta de oxigen în tesuturi (asa numita  ischemie), efectele negative ajung la locul celulei sistemului imunitar si produc efecte nedorite care in continuare afecteaza peretii vaselor de sange si produc leziuni tisulare in profunzime.

 1. S-a demonstrat ca flavonoidele faciliteaza circulatia celulelor imunitare si previn efectele lor toxice in locurile cu disponibilitate redusa de oxigen si joaca un rol esential in intarirea sistemului imunitar.
 2. De asemenea flavonoidele au efecte anti-inflamatorii, atenueaza inflamatiile care pot deteriora diferite tesuturi ale organismului uman.
 3. Sunt studiate intens efectele antitumorale care constau in protectia impotriva radicalilor de oxigen, in controlul divizarii corecte a celulelor  si pentru prevenirea proliferarii celulelor tumorale in tesuturi si circulatia sanguina (asa numita metastaza).
 4. Nu in ultimul rand flavonoidele au efecte antibacteriene si antivirale si astfel sunt capabile sa protejeze celulele  de atacul microorganismelor.

Flavonoidele sunt studiate în legatura cu urmatoarele afectiuni:boli cardiovasculare (de exemplu, infarct miocardic si accident vascular cerebral), tulburari metabolice, diabet, obezitate, Alzheimer, Parkinson, inflamatii cronice, infectii virale (de exemplu, virusul papilloma uman), tumori maligne.

NE-IO Matuzalem aduce un nivel și o calitate complet noi în ceea ce privește suplimentele alimentare. Acest produs cu două component conține două tipuri de capsule cu două compoziții diferite. Capsule tare de gelatina este completată cu complexul unic bioactiv de flavonoizi MATUZALEM, suplimentat cu minerale și vitamine. Capsula de gelatina moale contine vitamine solubile in ulei de mac, extract de coada calului și oligoelemente atent selectate.

Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor de stresul oxidativ.Susține energia, metabolismul, reduce oboseala și epuizarea, creștea  absorbția fierului, contribuie la regenerarea formei reduse de vitamina E. Sprijină producția de colagen pentru funcționarea corectă a a oaselor, cartilajelor, gingiilor, pieli, dinților și vaselor de sânge.  Contribuie la activitate anormală a sistemului nervos și mental.

Extractul de struguri ajută la protejarea membranelor celulare împotriva efectelor distructive ale radicalilor liberi din organism.Contribuie la protejarea integrității si sitemului vascular, are un efect pozitiv asupra inimi, circulației sângelui și tensiuneii arteriale. Are un alt beneficiu – eficient supra aspectului și calității pielii.

Zincul ajuta funcția sistemului imunitar, ca antioxidant protejează celulele de stresul oxidativ. Ajută la menținerea stării normale a pieli, oaselor, păr și unghii, precum și funcția vizuală. Acceptă producerea de ADN și proteine, ajută la menținerea nivelurilor normale de testosteron în sânge, a fertilității normale și a capacității de reproducere. Este implicat în metabolismul normal al proteinelor, glucidelor, grăsimilor, acizi grași, vitamina A, precum și metabolismul normal al acizilor și bazelor.

Manganul susține metabolismul energetic, contribuie la menținerea stării osoase normale, formarea conjunctiva a țesuturilor și protecția celulelor de stresul oxidativ.

Vitamina B2 contribuie la activitateanormală a sistemului nervos și a energiei metabolismului, reduce oboseala, epuizarea și protejează celulele de stress oxidativ. Ajută la menținerea metabolismului normal al fierului și are un efect pozitiv asupra globulelor roșii din sânge. Menține o vedere bună, pielii și membranelor mucoase.

Vitamina B6 este implicată în reglarea activității hormonale, susține metabolismul energetic, ajută la reducerea oboseala si epuizarea oragnismului. Contribuie la producția normala a celulelor roșii din sânge și la metabolismul proteinelor. Se menține funcția și activitatea mentală a sistemului imunitar și nervos.

Vitamina B12 susține metabolismul energetic, ajută la reducerea oboselii și epuizare.Contribuie la funcționare anormală a sistemului nervos și a activității mentale. Susține metabolismul normal de homocisteină, sistemul imunitar, producția de globule rosii și este implicat în diviziunea celulară.

Coada calului se menține  vasele de sânge flexibile, ajută la eliberarea tensiunii, susține alimentarea cu sânge oxigenat a mușchiului cardiac. Are un efect pozitiv asupra funcției hepatice și protejează celulele hepatice împotriva substanțelor toxice. De asemenea, ajută la menținere apărului, a unghiilor și a pielii în stare optimă.

Vitamina E ajută la protejarea celulelor de stresului oxidativ.

Cuprul are un efect benefic asupra țesuturilor conjunctive, ajută la menținerea normalității pigmentarii pielii și a părului. Susține metabolismul energetic,si sistemul imunitar și funcționarea corectă a sistemului nervos. Ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și susține transportul fierului în organism.

Iodul ajută la menținerea unei funcționări normale a sistemului nervos și a funcțiilor cognitive. Contribuie la producția normală de hormoni tiroidieni și susține menținerea pielii normale.

Seleniul susține activitatea normală a glandei tiroidă, producția de spermă și a sistemului imunitar, ajută la menținestarea normală a părului și a unghiilor, protejează celulele de stress oxidativ.

Vitamina D3 este implicată în absorbția și utilizarea calciului și fosforului, precum și în menținerea normalității nivelurile de calciu din sânge. Susține menținerea condițiilor optime ale oaselor și dinților, precum și activitatea musculară.Aceasta contribuie la funcționarea sistemului imunitar și participă în procesul diviziunii celulare.

Compoziția capsulei de gelatină tare: filtru: celuloză microcristalină, ascorbat de sodiu, citrat de zinc, semințe de struguri extract 3%, cianocobalamină 0,1%, sare de mare, mangan (II) sulfat, agenți anti-aglomerare: stearat de magneziu, siliciu, complex Matuzalem (extract din arbore de ceai negru fermentat), clorhidrat de piridoxină, riboflavin, invelis capsulă: hidroxipropilmetilceluloză

Doza zilnică (1 capsulă) conține: 100 mg vitamina C (adică 125% DRI *), 30 mg extract din semințe de struguri, 10 mg zinc (100% DRI), 10 mg sare de mare, 2 mg mangan (100% DRI), 1 mg de Matuzalem (extract din arbore de ceai negru fermentat), 0,7 mg de vitamina B2 (50% DRI), 0,7 mg de vitamina B6 (50% DRI), 12,5 μg de vitamina B12 (500% DRI). * DRI = referință dietetica admisia.

Compoziția capsulei de ulei  cu bandă: ulei de mac, filtru: celuloză microcristalină, extract de coadă calului, selenium drojdie, D-α-tocoferol, stabilizator: copolimer de polivinilpirolidonă și acetat de vinil, oxid decupru (II), iodură de potasiu, colecalciferol, învelișul capsulei: hidroxipropilmetilceluloză.

Doza zilnică (1 capsulă) conține: 250 mg ulei de mac, 80 mg extract de coada calului, 10 mg vitamina E (83% DRI), 1 mg cupru (100% DRI), 75 μg de iod (50% DRI), 27,5 μg de seleniu (50% DRI), 5 μg de vitamina D3 (100% DRI).

Consum zilnic de referință: 1 capsulă tare de gelatina și 1 capsulă moale de gelatina pe zi.

Atentionare:

Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și care alăptează. Nu depasiti doza zilnica recomandat. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! A se păstra într-un loc uscat și întunecat, ferit de lumina directă a soarelui! produsul nu poate fi folosit ca înlocuitor de dieta echilibrata și inlocui un stil de viață sănătos.

NEIO Matuzalem Capsule

“Complex de flavonoide,  vitamine (B2, B6, B12, C,E) si minerale(Zinc, Mangan, Iod, Seleniu, Cupru ” – 30 +30 capsule.

Mod de utilizare: 1+1 comprimate pe zi, cu o cantitate suficienta de lichid.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! A nu se lasa la indemina si la vederea copiilor mici! Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directa a soarelui.

A se consuma, de preferinta, inainte de sfirsitul lunii mentionate pe ambalaj.

Mentiuni de sanatate: Matuzalem Capsule este un complex de flavonoide (camellia sinensis) si vitamine care, prin actiunea componentelor sale, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (camellia sinensis, vitaminele B2), la metabolismul energetic normal (B2, B12, B6), la functionarea normala a sistemului imunitar (B12, B6) si a celui nervos (B2, B12, B6) la reducerea oboselii si extenuarii (B2,B12, B6) la mentinerea sanatatii psihice (B12, B6), la reglarea activitatii hormonale (B6), intervine in procesele metabolice de oxidoreducere si metabolismul glucidelor, proteinelor si grasimilor (Vitamina C), sustine sistemul imunitar, protejeaza celulele de stresul oxidativ (Zinc), sustine  metabolismul energetic, contribuie la mentinerea sanatatii oaselor (Mangan), are effect pozitiv asupra functiei hepatice (Coada Calului),  protejeaza celulele de stresul oxidativ (Vitamina E), are efect benefic asupra tesuturilor conjunctive, sustine pigmentarea pielii si a parului, (Cupru), contribuie la formarea normala de hormoni tiroidieni (Iodul), sustine activitatea glandei tiroide ( Seleniu), sustine sanatatea oaselor, dintilor precum si activitatea musculara (Vitamina D3).  

Producator: Nature Laboratoires s.r.o,Institute of Nuclear Research Czech Republic

Detinator Notificare: Wellness Plus International SRL, Simleu Silvaniei, str.1 Decembrie1918 nr.4

Notificare: SNPMAPS, AA 10084/2016