IONI NEGATIVI (NE IO) – VITAMINELE VIEȚII NOASTRE (Nikola Tesla)

Ionii negativi sunt purtători de energie în organism, viața nu este posibilă fără ei. Definiția vieții constă tocmai în organism, în capacitatea organismului viu de a mișca unitățile de materie, energie și informație care ne fac inteligenți, să ne dezvoltăm și să evoluăm. Avem capacitatea de a gândi, calitatea inteligenței și a liberului arbitru, pentru că există o particulă, ionul negativ, care este unitatea elementară de energie. Acesta este neionul (ion negativ stabil). Neonul este o parte naturală a naturii și trebuie inclus. Tot echilibrul și homeostazia (metabolismul) depind și ele. Potențialul nostru de oxidare-reducere funcționează și universal, ceea ce este un semn al unui metabolism echilibrat sau deteriorat și, prin aceasta, al formării tuturor. Combinând știința activă a fizicii nucleare experimentale, medicina și în special puterea vie a naturii, produse unice au fost dezvoltate prin combinarea a două tehnologii de ultimă oră – molecula de viață (camelia sinensis) și mediul ionilor negativi.

Preparatul produce un potențial redox negativ (așa-numitul OPR), iar valoarea sa energetică negativă (-mEv) reduce efectul de potențial pozitiv (de oxidare) ridicat. Mediul ionilor negativi susține efectul componentelor individuale (flavonoide, vitamine, minerale) și promovează pătrunderea eficientă a ingredientelor active în celule. Cu toate acestea, mulți oameni sunt familiarizați cu efectele diferitelor forme de dispozitive care produc ioni negativi, cum ar fi apa hidrogenată, ozonizatoarele și altele asemenea. Care este o versiune. Formele sunt complet unice. Își păstrează potențialul mult timp, ceea ce este o diferență fundamentală și este complet natural pentru organism. În natură, ionii negativi se formează în timpul furtunilor, unde fulgerele puternice lovesc, în timpul șocurilor cinetice uriașe, cum ar fi cascade, valurile mării, unde această dinamică uimitoare aduce literalmente electronul pe o orbită înaltă – îl pune în afara moleculei și aceasta este cum se manifestă redox negativ . Ei au reușit să-l stabilizeze și, prin cercetări științifice, au imitat la maximum procesul pe care Mama Natură îl folosește pentru a crea și menține viața pe Pământ. Totul în organism se bazează pe echilibrul dintre plus și minus.

Tulburările din organism sunt cauzate de o lipsă de energie (dezechilibrat). În medicină, acest proces se numește inflamație tăcută și sindrom metabolic. Aceasta este o problemă fizică fundamentală a organismului și se reflectă în întreaga biochimie. În cazul capsulei NE IO matuzalem, ionul negativ cu purtători stabilizați, electronul liber, este progresia absolută alfa – omega a vieții și a activității elementare. In domeniul suplimentelor nutritive si al cosmeticelor, produsele sunt filtrate in mod natural pentru a contine mai multi ioni negativi si astfel sa creeze un potential redox negativ pentru a reduce semnificativ potentialul de oxidare al ionilor pozitivi intr-un interval larg de pH (aciditate – neutralitate – alcalinitate). Molecula de viață (arbore de ceai negru Camelia sinnsis și extract de frunze de ceai) este un flavonoid special care este implicat practic în majoritatea proceselor organismului. Este un antioxidant puternic, care mediază fiziologic efectele unui număr mare de substanțe naturale din organism. Prin combinarea tehnologiei NE IO (ioni negativi) și a moleculei de viață (camelia sinensis, flavonoid special), a fost implementată o tehnologie unică.

Produsele sunt realizate exclusiv cu adaos de materiale naturale, care folosesc acest avantaj pentru a influența puternic calitatea vieții. Sănătatea și frumusețea vin din interior și, cu ajutorul tehnologiei unice, cu ioni negativi, putem contribui la întinerirea corpului nostru în interior și în exterior.

0 Comentarii la “IONI NEGATIVI (NE IO) – VITAMINELE VIEȚII NOASTRE (Nikola Tesla)”