Testimoniale

Autorii suplimentului alimentar Metuzalem au primit pentru activitatea lor în domeniul biotehnologiei ca mare Premiu o medalie de aur la ConferintaMondială a Proprietății Intelectuale Organizația OMPI, Geneva, Elveția, în 2009.


Autorii sunt printre figurile importante în lumea stiintifica slovaca și viața socială, afaceri pe termen lung in domeniul unui stilul de viață sănătos, de cercetare științifică și activități de editare.


Șeful echipei de autori John Keresteš este absolvent al Universității de Agricultură din Nitra, autor al unor publicațiilor de specialitate, standarde, brevete și cărți. Activitățile și a expertizele sale au contribuit în mod semnificativ la conservarea agriculturii și a industriei produselor lactate, în a doua jumătate a secolului al 20-lea. Cartea sa poartă, de asemenea, o medalie de aur a Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale

Alegeti cu incredere acest produs!

In urma testelor de specialitate efectuate asupra produselor Matuzalem s-a constatat un efect citotoxic asupra tuturor liniilor celulare ale cancerului, in cazul unei administrari repetate, rupand lantul ADN si deteriorarea oxidativa a ADN in cazul celulelor canceroase, neexistand nici un efect antiproliferant asupra celulelor sanatoase.